h1

Sponsrade länkar med hyperlokal annonsinformation

november 1, 2010

Tänk dig att du är på väg på en resa med familjen som ni sett fram emot länge. Men under färdens gång upptäcker du att oljan måste kollas. Att ta fel beslut här kan äventyra hela er resa. Så du söker på serviceställen som kan ha möjlighet att ta en titt på bilen utan att ni behöver vänta. Via sponsrade länkar kan du då får information om vilket serviceställe som ligger närmast och dess öppettider med hjälp av hyperlokal annonsinformation.

Genom att aktivera hyperlokal annonsinformation med sina sponsrade länkar kan du snabbt och enkelt ange viktig information för de som söker efter dig i ditt närområde. Besökaren får då reda på avståndsinformation genom sökningens sponsrade länkar för att snabbt kunna göra en situationsbedömning. Nu kan man snabbt värdera vart man skall kunna få den service man behöver och snabbt kunna vara tillbaka på vägen.

Hyperlokal annonsinformation aktiverar du genom annonsformatet adresstillägg. Det aktiveras automatiskt för dina sponsrade länkar som nyttjar tjänsten. Så du behöver inte göra några ytterligare ändringar.  Men se till att du har aktiverat att dina kampanjer visas i iPhone- och Androidtelefoner.  Nu får sökaren veta det snabbaste sättet att få hjälp och en vägvisning som även anger den närmaste vägen. På så sätt ökar du chansen för att lokala sökningar skall generera i att kunder kommer in till din butik och så småningom även blir kunder.

Tjänsten är bara tillgänglig i länder som tillåter adresstillägg och i Googles söknätverk.

Lämna en kommentar